Herstelbegeleiding tijdens actieve verslaving?

Veel bedrijven roepen het, wij doen het!

En dat doen wij omdat wij uit ervaring weten hoe lastig het kan zijn om wanneer je je moed bij elkaar hebt verzameld, de eerste stap hebt gezet, je eindelijk bereidwillig bent om je bestaande problemen tijdens actieve verslaving aan te pakken je vervolgens in stilte achterblijft.

Terwijl er achter de schermen gewerkt wordt om het verplichte administratieve deel in orde te maken,  het eerste intake-gesprek in de agenda’s zal worden gezet en eventuele  de klinische opname al in de planning zal worden meegenomen draait jouw dagelijks leven gewoon door.

En het uitzicht wat je hebt wordt steeds somberder. Natuurlijk laten wij je op dit punt  niet alleen. Wij kiezen ervoor om je voor te bereiden.  We gaan je huidige situatie in kaart brengen en deze zo stabiel mogelijk maken. Eigenlijk beginnen wij hier al met het inzetten van een goede herstelbegeleiding. Een krachtige begeleiding die jou door deze periode heen gaat helpen en alvast samen met jou de eerste stappen maakt voor een clean en fijn leven. Jouw leven in herstel.

Op deze manier gaan wij dus ook alvast aan elkaar “wennen” Het voordeel hiervan is dat wij elkaar al leren vertrouwen en kennen, zodat wij na je (klinische) behandeling alvast een voorsprong hebben en direct voor je klaar staan. Je valt na behandeling dus niet in een gat maar start een krachtige herstelbegeleiding, een fantastische opvolging of aanvulling van het nazorgtraject.

Dus wanneer jij twijfelt of je bij ons terecht kunt wanneer je nog in actief gebruik bent, het antwoord is volmondig JA. Het maakt dan niet uit of het een gedrag en/of middelenverslaving betreft.

Actieve verslaving